Спорт

ЛОИ Токио: Тренер „опушта“ натпреварувачка со шамари

Несекојдневно видео од ЛОИ Токио 2021 се врти на социјалните мрежи на кое се гледа како тренерот ја шамари германската џудистка Мартина Трајдос.

На видеото забележан е моментот како тренерот и Мартина доаѓаат на натпреварот, а тој ја фаќа за рамена и ја треси со сила, а потоа ја ошамарува.

Додека јавноста го осудува тренерот, џудистка објави дека станува збор за ритуал кој го практикувале пред секоја борба, на нејзино барање.

Погледнете го видеото и сами проценете:

Сподели на:

Leave a Reply

Your email address will not be published.