Македонија

Локализиран пожарот кај Кокино, сеуште има опасност од жариштата во Кокински дол

Пожарот кај Кокино е ставен под контрола, но противпожарните служби од Старо Нагоричане информираат дека нивни екипи се упатуваат кон непрооден пат на уште три жаришта во месноста „Кокински Дол“ каде не може да се интервенира со возила, ниту пак има пристап со лесни возила. – Во моментот наши екипи и припадници на Армијата се упатуваат кон […]

Сподели на: